Lørdag

tippetips lordag slide

Tippetips lørdag

Hver lørdag hele året spilles det fotball et eller annet sted i verden. Den norske fotballsesongen går fra april til november, og i så måte overlapper den fint med mange andre ligaer som går fra august til mai.

Blant annet Premier League og La Liga er to utenlandske ligaer som overlapper med den norske. Hver eneste lørdag kommer tippekupongen med 12 kamper, der man skal velge hjemmeseier, borteseier eller uavgjort. Det er ikke alltid like lett å følge med på alt som skjer, og som i all annen tipping så er informasjon viktig. Derfor skal vi prøve å gi noen gode tippetips lørdag slik at gevinsten kanskje ikke er så langt unna.

Hvilke lag som er i form, spillere som er skadet eller suspendert og en rekke andre faktorer kan spille inn på kampdag. Det kan være at laget som i utgangspunktet hadde vært favoritt har hatt en tøff start på sesongen, eller har spilt mange tøffe kamper og sliter med en skadet spiller eller to. Da kan det være at en sikker hjemmeseier fort endrer seg til uavgjort.

Vi her på Tippetipset.no vil hver uke forsøke å hjelpe deg til å manøvrere denne jungelen av informasjon, slik at du har best mulig sjanse til å prikke inn de rette kampene som gir premie. Dermed kan gode tippetips på lørdag fort gjøre dagen enda bedre enn det du hadde sett for deg.