Søndag

tippetips sondag slide

Tippetips søndag

Søndagen er kanskje hviledag for mange, men for oss fotballinteresserte er det definitivt ikke en dag man tar det med ro på. Gjennom hele den norske sesongen er søndag den dagen der mesteparten av kampene spilles. Nå har riktignok TV-rettigheter og sendetider gjort at vi har kamper spredt utover flere dager, men størst andel spilles allikevel søndag.

Alle de utenlandske ligaene har også kamper på søndagen, og dermed er det nok av tippemuligheter også denne dagen. Norsk Tipping har en egen søndagskupong, og dermed vil noen gode tippetips på søndager kommer godt med.

På Tippetipset.no vil vi forsøke å gi deg gode tips til hvilke lag som er favoritter hver runde, og hvilke lag du burde styre unna. Kanskje Mourinho eller Chelsea ikke har en god periode, kanskje Rooney er skadet for Manchester United eller Lillestrøm endelig slår Vålerenga i lokalderbyet.

Søndagen er en stor dag for tippefans, og vi kommer til å gjøre vårt beste for å gi de beste tippetips vi kan, slik at sjansene for å treffe rett med sine kuponger blir enda litt større.