Systemtipping

systemtipping slide

Systemtipping

Her i Norge finnes det mange måter å levere og fylle ut en tippekupong på. Du kan for eksempel gå i butikken, finne den gode, gamle tippekupongen og krysse av på det utfallet du tror de 12 utvalgte kampene kommer til å få. Du kan imidlertid gjøre dette på en raskere, og etterhvert også enklere måte med systemtipping.

Systemtipping kommer som oftest sammen med en av flere ulike dataprogrammer. For mange kan det kanskje virke både komplisert i starten, og det er litt å sette seg inn i, men når den første læreprosessen er over kan det hjelpe både på tiden du bruker på tipping, samt øke vinnersjansene dine betraktelig.

Systemtipping handler om å omfordele innsatsen din slik at vinnersjansene dine øker. Si for eksempel at du ønsker å sette inn to halvgardering på lørdagskupongen din, fordi du er usikker på utfallet i to av kampene. Du krysser da av for H (hjemmeseier) og U (uavgjort). Den totale kostnaden for dette blir da 4 kroner, fordi det må fire ulike radkombinasjoner til for å dekke de to halvgarderingene du har på kupongen. Dette er et enkelt systemtipping.

Via Norsk Tipping kan du imidlertid laste ned dataprogrammer som gjør denne jobben for deg. Der kan du sette opp enkle systemer, eller legge inn avanserte valg og skreddersy systemtipping slik at det blir nøyaktig slik du tenker deg.

Disse programmene hjelper deg med å maksimere vinnersjansen på en gitt tippekupong, samtidig som den også kan minimere kostnaden.

I bunn og grunn vil systemtipping kanskje bidra til at du bruker mindre penger, og samtidig kanskje vinner oftere.