Tennessee lanserer oppdatert 2021 vårfotballliste

Forvent kommentarer til disse situasjonene fra Heupel i dag etter trening.

Etter en kort to-dagers forsinkelse, vil Tennessee Volunteers sparke av on-field delen av Josh Heupel æra i dag i Knoxville. Vårtreningen begynner i ettermiddag, noe som betyr at nye lovbrudd endelig kan begynne å bli installert og spillerstallen kan begynne å bli formet.

Med begynnelsen av våren kommer en helt ny liste, komplett med nye tillegg fra 2021-klassen som meldte seg tidlig. Det er også første titt på listen uten viktige bidragsytere fra forrige sesongs lag som valgte å overføre.

Et par av de dvelende spørsmålene som gjenstår i overføringsportalen ble ikke inkludert på listen utgitt i dag. For å være klar, dette lukker ikke døren på deres retur, men det er åpenbart ikke en stor utvikling.

Ikke inkludert på listen: LB Henry To’o To’o, LB Quavaris Crouch, WR Deangelo Gibbs, DB Shawn Shamburger

To’o To’o har vært sterkt knyttet til Alabama, men har vært registrert i online klasser i Tennessee, drivstoff spekulasjoner om at han kunne komme tilbake. Det ser ikke ut til å være tilfelle i dag. Quavaris Crouch-situasjonen har vært mer ukjent, og de nye ansatte har nevnt å ha korte samtaler med hver spiller.

Shamburger har gått inn og ut av overgangsportalen etter en humpete 2020, og lander nå utenfor vårlisten. Gibbs er litt av en glemt mann etter å ha meldt seg ut forrige sesong. Han gjorde overgangen fra defensiv tilbake til mottaker ved ankomst i Knoxville, men nå ser det ut til at han ikke vil være en del av programmets fremtid.

Tight end Jacob Warren går inn i 2021 med ren skifer og en stor mulighet

Det er flere ukjente på Tennessee fotballliste inn i 2021-sesongen. En av disse er den stramme endeposisjonen, som de frivillige fikk nesten ingenting fra under 2020-kampanjen. Austin Popes plutselige ryggskade på sensommeren kastet en skiftenøkkel inn i ting da Tennessee ble tvunget til å gå over til en reserveplan.

Princeton Fant og Jacob Warren delte oppgaver i trange enden, og ingen av dem gjorde en stor forskjell. Sammen fikk duoen bare 18 pasninger forrige sesong. Begge kommer tilbake til programmet i år, men nå vil de operere i Josh Heupels høyoktan offensive angrep.

Det er en sjanse til å starte friskt, og løpet for spilletid er vidåpen.

“Den rene skifer er deres største ting akkurat nå,” Jacob Warren sa under spilleren tilgjengelighet på fredag. “Så vi går inn med ingen er foran noen. Vi prøver alle bare å konkurrere og bli bedre, fordi å sette den standarden eller sette den linjen helt i begynnelsen er bare å begrense til mange av gutta som kanskje ikke er den ene eller de to. Jeg synes de har gjort en god jobb med å komme inn og bare si: “Se folkens, åpenbart har vi sett deg, vi har sett hvem som har spilt og som ikke har spilt, men seriøst ikke bekymre deg for det.” Vi er alle bare her for å konkurrere og prøve å komme dit vi alle ønsker å gå på slutten av dagen.”

Warren blinket mot Texas A&M i den siste kampen i Jeremy Pruitt-æraen, og trakk inn en touchdown på en hjulrute nedover sidelinjen. Den 6-6, 250 pounder er en tidligere high school mottaker, som ble bedt om å bulk opp for å spille i den mer tradisjonelle lovbrudd under Pruitt. Med Heupel nå er det sted, Warren blir en interessant potensiell del av puslespillet som en fyr som kan skape uoverensstemmelser.

For referanse, en fyr som ligner i størrelse, Albert Okwuegbunam, fanget 11 touchdowns i Josh Heupels 2017 lovbrudd i Missouri, spiller med Drew Lock.

“Jeg tror det alltid er en stram ende største mål, er å fange flere baller,” Warren sa, “men på dette punktet er det egentlig bare et spørsmål om hva jeg kan gjøre for å hjelpe lovbruddet, ærlig talt. Enten det er fange baller, enten det er blokk, litt av begge deler, jeg vet, som jeg sa tidligere, vi har dudes i trange enderommet som kan gjøre alt. Den som er der ute og lager skuespill, så lenge vi lager skuespill, er det alt jeg virkelig bryr meg om, for å være ærlig.”

Warren vil kjempe for spilletid mot Fant, sammen med Pope som er satt til å returnere for en siste sesong. Etter utgangene til Jackson Lowe og Sean Brown, kan førsteårsstudent Miles Campbell også bli en faktor i denne kampen.