Tipping resultater

futball win

Etter hver serierunde venter mange spent på å få sjekket hvilke tipping resultater runden har gitt. En spilleomgang, eller en helg, kan romme hundrevis av oppgjør rundt omkring i hele verden. Engelsk, spansk, italiensk, fransk eller norsk fotball ruller og går året rundt. Når vår egen Tippeliga har ferie setter de europeiske i gang, og dermed blir det få helger uten mange kamper.

En tippekupong gjør kanskje at en serierunde med fotball blir adskillig mer spennende enn den i utgangspunktet hadde vært. Det er alltid nervebitende å se sitt favorittlag spille kamper hver eneste helg, det er det ingen tvil om. Men alle de andre kampene som går i løpet av helgen er kanskje ikke like spennende.

Med en tippekupong, der man har satt en liten sum penger på alle de andre, uviktige kampene, gjør at man kanskje venter enda mer spent på resultatene fra norsk tipping enn normalt. Den kjedelige førstedivisjonskampen mellom Follo og Brann, som du overhodet ikke interesserer deg for, blir straks mer spennende.

Her på Tippetipset.no vil vi forsøke å oppdatere deg så snart som mulig på hvilke tippe resultater som kommer etter endt spilleomgang. Det kan være norsk tipping resultater, eller det kan være internasjonale kamper og turneringer. La oss i tillegg håpe at våre tippetips gjør at vinnersjansene øker litt hver eneste uke.