Midtuke

tippetips midtuke slide

Tippetips midtuke

Skulle premiene utebli under helgens mange fotballkamper, så er det ingen grunn til å fortvile. Det finnes mange ligaer, turneringen og andre steder det spilles fotball på også midt i uka.

Det er faktisk såpass mange kamper at Norsk Tipping har en helt egen midtukekupong. Det kan for eksempel være cupkamper i den engelske ligacupen, og her er det ikke alltid like lett å holde tunga rett i munnen. Selv om de store Premier League-lagene alltid er favoritt så kan det være at det noen ganger kan lønne seg veldig å tippe imot de.

Gang på gang har man sett at selv lag fra de lavere divisjonene har slått storlagene i England. Og det er ikke alltid like lett å vite hvilke lag man skal sette pengene sine på, men med gode tippetips i midtuka kan det kanskje bli litt enklere.

I tillegg til cupkamper spilles det flere internasjonale turneringen det kan tippes på. Det kan være Europa League, eller andre typer kamper med lag man ikke nødvendigvis følger like tett som hjemlige Tippeligaen, eller en av de andre store ligaene i verden.

Her på Tippetipset.no skal vi forsøke å gi de beste tippetipsene midtuke slik at vi øker sjansene for å treffe på alle tipsene man setter.