Fotball spill historie i detaljer

Fotball er verdens mest populære spill som spilles i svært stort antall land. Hvis du søker etter fotballens historie, slutter søket ditt her. Dette interessante og super spillet har også en interessant historie. Her finner du History of Football spillet med detaljer som du alltid vil vite. Fotball er også kjent som fotball og mange filmer lanseres om spillet.

Fotballens historie

Historien om fotballkamp ble først kommet i England i år 1170. Folk finner noen små barn nærmer seg lekeplassen for å spille spillet Soccer det vil si Game of Ball. De igjen finne dem i å spille spillet i landet Kina i andre og 2000-tallet f.Kr. Det er kjent at romerne og antikkens grekere er kjent for å spille et stort antall spill som inkluderer en ball.

Spillet som bruker føttene til å sparke ballen blir deretter kalt Fotball. Noen av kildene om fotballhistorien ble hentet fra militæret som definerer Tsu’ Chu. I dette spillet inkluderer en ball av lær sammen med fjær og hår. Deres mål var å sparke ballen inn i et nett som ble festet på stokkene til Bambus.

Spillet ble videreført og i år 1330-tallet var spillet så populært at det ble bein av uenighet for King Edward 2. Stresset hans ble deretter økt når han finner sitt folk spiller fotball i stedet for å praktisere bueskyting. Han forberedte sitt team til å gå til krig med landet Skottland, men hans folk svarer ham ikke på riktig måte. Til slutt ble spillet utestengt for å spille og løsningen var veldig vanskelig å ta fordi avgjørelsen var svært risikabel.

Men forbudet mot spillet fungerte ikke i lang tid. Dens popularitet fortsetter å øke spesielt i gruppen av arbeidsklasser. Noen ganger endres spillet til krig som det var ingen dommer – det ble til å kjempe. Så nå spiller dommeren en viktig rolle i spillet som opprettholder nivåspillerens aggresjon ved hjelp av fløyten.

Spillet Football har sammen blitt beheftet av hver tragedie og krangler, sett av Hillsborough Disaster i 1989, der nitti seks personer ble knust til døde. I en annen hendelse brakt opp fordi Heysel sportsstadion Disaster (1985), en overdimensjonert klynge av Liverpool fans brutt et gjerde som skiller dem fra Juventus fans; Den resulterende død trettito individuelle halvlederdiode til engelske fotballklubber blir ulovlig av UEFA (Union Of European Football Association) fra alle europeiske konkurranser.

Historien bak å fullføre navnet

FOTBALL for spillet

For verdens mest berømte spill ble det offisielle språket engelsk valgt. Ordet Fotball består av to engelske ord fot (nederst i benet) og ball (sfære formet av lær).

FIFA (Federation Internationale de Football Association) brukte engelsk som et primært og offisielt språk. Av de 45 FIFA-agentene brukte 43 ordet fotball i organisasjonen sin , bare USA og Canada brukte ordet Fotball for spillet. Dette er grunnen til at de fleste landene bruker fotballord for spillet.